Голландық мамандарға лабороторияда өндірілген етті өндіріске шығару үшін қаражат аударылды.Шетелдік мамандардың жұмысы үшін 10 млн доллар берілді. Енді олар гамбургер жасау үшін жасанды сиыр етін шығарады. Ет 2021 жылдан бастап нарыққа шығуы мүмкін. Етті алдымен мейрамханаларға өткізеді. Жасанды етті жасаудың әдісі оңай. Сиырдың бұлшықет тінінен діңгек жасушаларын жинау арқылы жасалады. Содан кейін қалпына келтіру қабілеті бар жасушалар қоректік заттармен ерітіндіде егіледі. Алғаш мұндай етті ғарышкерлер үшін жасаған. Кейіннен сұранысқа түсе бастады. Мамандардың айтуынша, мұндай етті болашақта адамдар ерекше деп қабылдамайтын болады. Лабороторияда сиыр етінен бөлек тауық етіне ұқсас ет өнідірледі. Жасанды ет өндіріске шығу үшін арнайы сертификациядан өтеді.